Over mij

Mijn naam is Nynke Valk

Welkom op mijn blog!

Op 29 februari 2012, schrikkeldag, ben ik dit blog begonnen. Ik vind schrijven leuk. De onderwerpen die me bezig houden zijn: spiritualiteit, het boeddhistische pad, coaching, doen wat essentieel is, liefde en creativiteit.

Ik heb een boeddhistische achtergrond. Verder heb ik een eigen coachings- en trainingspraktijk, met als thema: Hoe kan ik mijn leven vereenvoudigen. Daarnaast coach ik graag boeddhisten.

Als je meer over mijn werk wilt weten, ga dan naar www.dehelderespiegel.nl. Daar vind je ook een aantal langere artikelen en het programma met workshops.

Als je op de hoogte gehouden wil worden van activiteiten van De Heldere Spiegel, schrijf je dan in voor mijn Nieuwsbrief (via m’n website).

Ik vind het leuk als je mijn blogs leest. Soms zal ik je uitnodigen om een reactie te schrijven, bijvoorbeeld door het stellen van een vraag.

Veel plezier met lezen!
Nynke

3 gedachten over “Over mij”

  1. Ha nynke,
    Ik ben 1 van de gebruikers van je agenda. Tot nu toe geen actieve maa los hiervan bevalt de lay out me super dus alleen hierdoor al een fan 😊
    En nu ik toch (door iets uit de agenda) op je site ben beland wil ik je ook blijven volgen 🍀👌

  2. Toeki Amesz gezegd:

    Beste Nynke,
    Ik weet niet meer precies hoe ik op je jouw site terecht ben gekomen. Het zal ongetwijfeld te maken hebben met het moment waarop ik een antwoord zocht op een vraag die mij de laatste tijd bezig houdt en dat is: de balans zoeken in een hectische en dynamische omgeving! Het gaat om mijzelf en hoe ik mijn rol vervul en hoe daarmee flexibel om te gaan. Jouw site heb ik een aantal keren gelezen. Wat mij opvalt is dat jij mij een spiegel voorhoudt. Je stelt vragen die ervoor zorgen dat ik een momentje stil sta om die te beantwoorden. Hiermee creëer ik voor mezelf een kwalitatief momentje om te komen tot de kern of wat voor benaming dan ook. Dit geeft mij inzicht op een aantal zaken zoals hoofdzaken en bijzaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s